Próbák az alagsortól a padlásig

2015. 08. 27.

A Nagyszínház előadásai közül műsoron marad A padlás, mely félig mese, félig musical; a 3:1 a szerelem javára, ez a fordulatokban bővelkedő történet, számtalan poénnal, forrpontig hevült érzelmekkel és vérbő muzsikával; a Hamlet, mely az egyetemes drámairodalom egyik legösszetettebb tragédiája; az Amadeus színmű sok zenével; a Vérnász ballada, balladás tragédia és a Pillangó, egy tiszta és őszinte szerelem táncban és szóban elmesélve.

Továbbra is műsoron tartjuk A félkegyelműt, a Mesterkurzust és A fösvényt, a Pelikán Kamaraszínházban pedig az Edith és Marlene-t.

Az idei, jubileumi évad bővelkedik a bemutatókban, hamarosan megkezdjük premierjeink sorát: a Nagyszínpadon egy örökzöld operettel indítunk, a Csókos asszonyt láthatja a közönség Hargitai Iván rendezésében; a Kozák András Stúdióban a Terrorizmus című fekete komédiát Bagó Bertalan rendezésében; a Pelikán Kamaraszínházban Matuz János állítja színpadra a János vitézt, színészek és fehérvári fiatalok közreműködésével.

Az alagsortól a padlásig megtelt élettel a színházunk: a Nagyszínpadon naponta más díszlet épül, ének- és táncpróbák hangja járja be a folyosókat.

Mi már nagyon készülünk!

 

Fotó: Maczkó Csaba