Váltson bérletre!

2015. 07. 08.

Csókos asszony, Augusztus Oklahomában, A velencei kalmár, Balfácánt vacsorára!, Kakukkfészek, Tizenkét dühös ember, Terrorizmus, Szutyok, Művészet – a 2015/2016-os jubileumi évadban is izgalmas előadásokkal várjuk a nagyérdeműt. Bérlettel olcsóbb – és így biztosan nem marad le az előadásokról.

Aki mind a hat saját nagyszínpadi produkciónkat megtekintené az új évadban, annak a Kozák András bérletet ajánljuk. Ha öt előadásos bérletet (Ajtay Andor, Blaha Lujza, Egri József, Feleki Kamill, Iglódi István, Csortos Gyula, Déryné, Kabos Gyula, Kállay Ilona) választ, egy 20%-os kedvezménykupont adunk ajándékba, amely arra a produkcióra váltható be, amely nem szerepel a bérletben.

Legújabb bérletünk két nagyszínpadi (Augusztus Oklahomában, Tizenkét dühös ember) és két stúdióelőadást (Terrorizmus, Szutyok) tartalmaz: a Bujtor István bérlet ára 6075 Ft és 9700 Ft között mozog. Az új évadban 6000 forintért vásárolható meg Kamara bérletünk (Terrorizmus, Szutyok, Művészet).

Ha még nem látta, vagy újra megnézné az előző évad sikerelőadásait, váltson Vastaps bérletet: kedvező áron (5500 Ft, 6000 Ft, 6500 Ft helytől függően) tekintheti meg A padlást, az Amadeust és a 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékot.


A 2015/2016-os évad előadásainak szinopszisát ide kattintva olvashatja el.
Bérletkínálatunkról és az árakról itt talál bővebb információkat.