A szerelem folytatódik a Szárazréti Szabadtéri Színpadon

2018. 07. 18.

A könnyed darabokat kedvelők igazi gyöngyszemre találnak, amennyiben nyár esti kikapcsolódásuknak a Jövőre veled ugyanitt részeit választják. A darab az egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott komédiának számít a világon, köszönhetően pergő cselekményének és komikus pillanatainak. Július 18-án és 20-án a Jövőre veled ugyanitt romantikus vígjáték első részét, míg július 19-én és 21-én a második részét láthatják a Nyári Színház nézői a Szárazréti Szabadtéri Színpadon.

A történet szerint Doris (Váradi Eszter Sára) és George (Keller János) véletlenül találkoznak össze egy kaliforniai tengerparti motelben, és másnap arra ébrednek, hogy együtt töltötték az éjszakát. Megfogadják, hogy innentől kezdve minden évben ugyanakkor visszatérnek a szállodába. Ahogy telnek-múlnak az évek az egyéjszakás kalandból végül egy szoros, életre szóló kapcsolat kerekedik.

Az első rész most folytatódik Hargitai Iván rendezésében: az idő múlása ellenére sem tudtak egymástól eltávolodni, sőt kapcsolatuk egyre szorosabb kötelékeken alapszik. Hogy mi a titkuk? Nézzék meg, s döntsék el Önök!

A romantikus vígjáték mindkét része önálló produkció, így teljes értékű élményt nyújt csak az 1. vagy a 2. rész megtekintése is a Nyári Színház programjában.

Jegyek még korlátozottan elérhetőek.

Fotók: Simon Erika