Nyári Színház a Pelikán Udvarban

2015. 06. 03.

Július 20-án, hétfőn és 21-én, kedden 20.30-kor Gáspár Sándor és Nagy Péter főszereplésével a Balfácánt vacsorára! című fergeteges vígjátékot mutatjuk be a Pelikán Udvarban. A milliomos könyvkiadót, Pierre-t a sors egyszerre sújtja hexensusszal, besokallt feleséggel, spiritualista szeretővel, rettegetett adóellenőrrel és egy világraszóló félnótással. És máris kezdetét veszi a bravúros félreértések és félreérthető bravúrok története. Az összekuszálódott szálak közepette végül azt sem tudjuk pontosan, ki is a legnagyobb balfácán…
Szereplők: Gáspár Sándor, Nagy Péter, Tóth Ildikó, Keller János, Törőcsik Franciska, Kelemen István, Kozáry Ferenc. Rendező: Tasnádi Csaba.
Esőnapok: Július 22. szerda és július 23. csütörtök, 20.30 óra

 

Fotó: Simon Erika

Július 27-én, hétfőn és 28-án, kedden 21 órakor tartjuk a nagysikerű operettkoktélunk, a Bor, mámor, szerelem utolsó előadásait. Pillantsanak be újra egy kis vidéki fogadó életébe, ahol senki nem az, akinek látszik... A kiszolgálás csapnivaló, ám a hangulat annál vérpezsdítőbb! Vajon hogy alakul a zeneszerző és a primadonna szerelme? Felbolygathatja-e a gazdag földbirtokosnő az eltitkolt házasok életét, s hogy a főszakács el tud-e készíteni egy rántottát? Na, és ki az a Kőváry?! Minden kiderül, és míg a szálak bogozódnak, a legnagyobb operett slágerek csendülnek fel a művészek előadásában, akik rendhagyó módon, nem csak a színpadon komédiáznak, hanem az önök széksorai között is! S mindehhez a talpalávalót egy virtuóz zenekar húzza!
Szereplők: Mahó Andrea, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Keller János, Tűzkő Sándor, Gál Gergely, Rovó Tamás, Szirmai Irén, Vida Emőke
Zenészek: Horváth Elemér, Horváth Péter
Esőnap: Július 29. szerda, 21 óra

További információk és jegyvásárlás a Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Városház téri jegyértékesítő pavilonban valamint online.

 

Képgaléria